Blog

Az álmok mindig is különleges szerepet játszottak az emberek életében. Ki ne ébredt volna fel egy különös álomból, amely napokig foglalkoztatta? De vajon tényleg van az álmoknak jelentése? Ebben a cikkben körbejárjuk ezt a misztikus témát, és megvizsgáljuk, hogyan kapcsolódik mindez az egészségünkhöz és a hideghab matracokhoz.

A hátfájás és a lumbágó egyre gyakoribb probléma, amivel sokan küzdenek. A hátfájás egyik legfőbb oka a nem megfelelő matrac, amely nem biztosítja a gerinc megfelelő alátámasztását. Ebben a blogcikkben bemutatjuk, hogyan teszi tönkre a rossz matrac a hátunkat, és mire érdemes figyelni matrac vásárláskor, hogy elkerüld a lumbágót és más hátproblémákat.

Ismerős az érzés, amikor nyugtalanul vergődsz éjszaka, és alig bírsz megszabadulni a takarótól? Amikor mindennél jobban esik a hűvös levegő, nyáron pedig nem tudsz légkondicionáló vagy ventilátor nélkül aludni? Akkor hoztunk neked pár jó tippet, amelyek segítenek az éjszakai izzadás leküzdésében!

Általánosságban elmondható, hogy 7-10 évente érdemes matracot cserélni, azonban ez nagy mértékben függ a matrac típusától, márkájától, és az ápolástól. Most elhoztunk számodra 5+1 intő jelet, ami elárulja, hogy itt az ideje lecserélni a matracodat.

Sokak számára ismerős a memóriahab, ami egy hatalmas előrelépésnek számított a matracgyártásban.

Megalkotta a kényelem és a pihentető alvás egy új szintjét, azonban az új GélRács technológia megjelenésével egy még magasabb fokot ismerhetünk meg.

De mi a különbség a kettő között? Cikkünkben ezt a kérdést válaszoljuk meg.

Feliratkozom