Egyedülállóan új technológia a matrac gyártásban

GélRács szerkezet

Formabontó struktúra a pihentetőbb alvásért

Magasabb szintre emeltük az alvást

A BerrySleep matrac a GélRács szerkezetnek köszönhetően tökéletesen tehermentesíti a tested, miközben megfelelően alá is támasztja.

Lágyan tart, kíméli a gerincet, pihenteti az izmokat.

Emellett elvezeti a hőt, biztosítva a maximális kényelmet egész éjszaka.

  • Hipoallergén kivitel
  • Rugalmas, magas minőségű huzat
  • Hőelvezetése sokkal jobb mint más matracoké
  • Alátámasztása mindenkinek megfelelő
  • Európában csak nálunk kapható

Hőszabályozás

Élvezd a megfelelő hőmérsékletet egész éjszaka! A hagyományos matracokkal és a memóriahabbal ellentétben a BerrySleep GélRácsa nem veszi át a testhőt, 4x nagyobb átszellőzéssel rendelkezik. Számos légcsatorna segítségével biztosítja a kényelmes, izzadásmentes éjszakát számodra.

Azonnal alkalmazkodik hozzád

 

Kényelem bármilyen pózban!

A GélRács követi a test mozgását és rögtön újrakonfigurálja magát, hogy támogassa a test bármely pozícióját.

A lebegés érzetét biztosítja.

Együtt mozdul Veled, ahogyan változtatod az alváspozíciót, így kiküszöböli az alvászavart.

Komfort vagy alátámasztás?

Nem kell választanod!

A BerrySleep GélRács matrac semmihez sem hasonlítható, amit eddig éreztél. Egyedülálló kialakításának köszönhetően lágy, miközben tökéletesen megtartja a testet az egész éjszaka alatt. A rácsszerkezet biztosítja a megfelelő súlyelosztást a hát váll és csípő területén is, alátámasztja az egész testet tetőtől talpig.

Tehermentesítés, alátámasztás

Kapjon megfelelő, egészséges alátámasztást gerinced! A GélRács nem csupán a mozgáshoz, hanem az egész testhez, ízületekhez, nyomáspontokhoz is igazodik. Ennek az egyedülálló struktúrának köszönhetően az éjszaka során csökken a fájdalom és nő a kényelem.

Az alvás tökéletesítése lett a szenvedélyünk

 

Célunk, hogy az összes ügyfelünk megtapasztalja azt, hogy milyen az igazán pihentető, minőségi alvás. Amikor az éjszaka alatt annyira feltöltődik, hogy reggel kicsattanó energiával köszönti a napot. 

Matracainkat mi magunk fejlesztjük és teszteljük, így biztosítva a maximális minőséget és kényelmet. Úgy hisszük, hogy a 2023-as év legsikeresebb fejlesztése a BerrySleep matrac lett. 

Ismerd meg Te is a tökéletes alvás fogalmát, válts BerrySleep-re!

 

 

Megnézem a matracokat! »

VAGY

Kitöltöm a matracválasztót!! »

 

Néhány rövid videó neked a Berry GélRácsról

Gyakran ismételt kérdések
Mi az a Berry GélRács? Milyen anyagból készül?

Egy új, modern kényelmi réteg ami csak a BerrySleep matracokban található. Ismétlődő geometriai szerkezet gélből, amit mi GélRácsnak hívunk. Azonnal alkalmazkodik a test mozgásaihoz és biztosítja az egész éjszakán át tartó komfortot.

A Berry GélRács egy speciális, hiperelasztikus polimerből készül.
Ez az anyag rendkívül rugalmas, így képes alkalmazkodni a test formájához, miközben egyenletesen elosztja a nyomást és hűtést biztosít.
Ezáltal kényelmesebb alvást és jobb alátámasztást nyújt minden alvási pozícióban.
A hiperelasztikus polimer egy olyan anyag, amely rendkívüli rugalmassággal rendelkezik.
Ez azt jelenti, hogy nagy mértékben képes nyúlni és deformálódni anélkül, hogy maradandó alakváltozást szenvedne.
Az ilyen anyagok vissza tudnak térni eredeti alakjukhoz a terhelés megszűnése után.
A Berry matracokban használt GélRács ebből az anyagból készül, amely így biztosítja a matrac rugalmasságát és a nyomáscsökkentést, miközben hűsítő hatást is kifejt.

Puha vagy kemény a BerrySleep matrac?
Egyszerre mindkettő. A fizika segítségével a GélRács oszlopai tartják a hátat és lábakat, míg engednek a csípő és a váll alatt. A szerkezetnek köszönhetően pont ott kemény vagy éppen puha, ahol arra szüksége van a testnek a legpihentetőbb alváshoz.
Milyen érzés a GélRácson aludni?
Akik kipróbálták, többek között mi magunk is, azt mondják, hogy egy lebegő, ringató, nyugtató érzés a GélRáccsal ellátott BerrySleep matracon aludni. Igazán semmihez sem hasonlítható, így muszáj kipróbálni. Emiatt hoztuk létre a Kipróbálási garancia programunkat.
Fogok izzadni?
Nem. A memóriahabbal ellentétben a GélRács nem gyűjti össze a testhőt. A rácsos szerkezet segítségével a levegő szabadon áramlik, így ezzel együtt a testhő is.
Mennyire tartós?
A GélRács könnyedén nyúlik, és rögtön visszatér eredeti formájába. Az egyedi kialakításának köszönhetően BerrySleep matracaink rendkívül időtállóak, melyet a 10 éves garancia is tükröz.
Antiallergén?
Igen, a GélRács egy tökéletes megoldás allergiások számára is. Hipoallergén tulajdonsággal rendelkezik.
Toxikus anyagoktól mentes?
Igen! A matracaink és más termékeink is toxikus anyagoktól 100%-ban mentesek!
KI tudom a matracot próbálni?
Természetesen igen! A törvényileg meghatározott 14 napos elállási jogodat a Berry matracok esetében is gyakorolhatod! 14 éjszakád van rá hogy kipróbáld a kiválasztott matracot saját otthonodban. Ha megfelel tartsd meg és használd, ha nem akkor cseréljük vagy visszatérítjük a teljes általad kifizetett összeget.
Mi történik a visszaküldött matracokkal?
Minden vásárlóval telefonon is egyeztetünk annak érdekében, hogy valóban a számára a legjobb matracot tudjuk küldeni, ezért a visszaküldések száma szinte nulla. De abban a ritka esetben ha valakinek mégsem felel meg a matrac vagy cserélni kell másik típusra, akkor a visszajött matracokat karitatív szervezeteken keresztül eljuttatjuk rászorulókhoz.

Segítünk jobban aludni!

BerrySleep

 

Feliratkozom